Ovogodišnja konferencija Asocijacije Poslovnih Servisa u Bosni i Hercegovini (ABSL) koja se održala u Sarajevu bila je obilježena dijeljenjem znanja, umrežavanjem i korisnim temama.

Adi Softić, menadžer za odnose s članicama u ABSL-u BiH, naglasio je da su usmjereni na iskorake u ovoj organizaciji, koji predstavljaju srž njihovog djelovanja.

“Naša organizacija napreduje kroz iskorak u suradnji s privatnim i javnim sektorom, s talentima, novim članicama i partnerima. To je ono što oblikuje našu industriju kao najbrže rastući sektor. Za ovogodišnju konferenciju smo se zaista potrudili da tijekom proteklih dvanaest mjeseci, od naše prethodne konferencije, pažljivo pratimo puls naših članica i cijelog tržišta”, izjavio je.

ABSL ecomm

Dodao je da su imali podršku svojih članica i partnera poput Coliersa i Manpowera, koji su im pružili kvalitetne statističke uvide. Također su saznali o trendovima u talenatima i stanju na tržištu nekretnina.

“Slogan ovogodišnje konferencije ‘Oblikovanje mogućnosti’ prirodno je proizašao iz našeg djelovanja na tržištu. Odlučili smo da konferenciju organiziramo u suradnji s našim članicama koliko je god moguće. Cilj je bio uključiti sve koji imaju kvalitetne resurse da sudjeluju u događaju, od agende do sudjelovanja menadžera za angažman, odnosa s javnošću i drugih aktivnosti”, objasnio je menadžer za odnose s članicama u ABSL-u BiH.

Ove godine su se potrudili da osobe koje su predstavljene na konferenciji budu nove osobe iz kompanija članica.

“To su osobe koje se ističu svojim rezultatima i preporukama različitih komunikacijskih timova u našim članicama. Nismo se ograničili samo na direktore, već smo obuhvatili cjelokupnu upravljačku strukturu koja doprinosi uspjehu. Također, cijenimo i ekspertizu. Mislim da je današnji događaj samo jedan od pokazatelja našeg napretka i nastojanja da asocijacija postane mjesto okupljanja ljudi koji žele napredak ovog društva i ekonomije, te koji prepoznaju važnost dijeljenja znanja, podataka i saradnje.”