preloader

ECOMM AKADEMIJA 2024 U BOSNI I HERCEGOVINI

PODUZETNICI, DOBRO NAM DOŠLI!

Želite naučiti kako uspješno plasirati proizvod i postati vješti online trgovac? Zanimate se za e-tržište? Poduzetnik ste ili to imate namjeru postati? 

Onda imamo pravu stvar za vas!

Iskoristite priliku i postanite polaznik treće “eComm akademija” u Bosni i Hercegovini.

„eComm Akademija“ grupisala je predavanja u 6 tematskih cjelina, obuhvatajući time sve ključne procese u okviru online trgovine.

Uvod u e-trgovinu

Razvoj i optimizacija webshopa

Uvod u operacije

Osnove korisničke brige

Osnove digitalnog marketinga

Analiza webshopa

Od učešća Vas dijeli samo jedan klik!

Prijave traju do 10. marta.

Imate dodatnih pitanja?

Kontaktirajte nas putem e-maila : info@ecomm.ba.

Često postavljena pitanja

 • Edukativni program od 40 sati namijenjen razvoju Vašeg poslovanja u današnjem okruženju, koji obuhvata 6 tematskih modula o svim aspektima internet prodaje i praktične radionice za svaki. Ključni benefiti koji će polaznici Akademije steći su upravo insiderske informacije naših predavača, lidera u svojim područjima;
 • Mogućnost umrežavanja, kako sa ostalim učesnicima, tako i predavačima;
 • Mogućnost 1:1 mentorskih sesija sa predavačima
 • Medijska promocija učesnika;
 • Certifikat o učešću na samoj akademiji.

Akademija je namijenjena kompanijama i eCommerce entuzijastima koji žele proširiti znanje u ovoj oblasti, smanjiti greške koje bi ih mogle skupo koštati i unaprijediti i podići svoje online poslovanje.

Pravo učešća imaju:

 • Kompanije sa teritorije Bosne i Hercegovine, bez obzira na veličinu, godine poslovanja ili industriju kojoj pripadaju;
 • Kompanije koje osnivaju svoje poslovanje u oblasti e-trgovine, a nemaju prethodno iskustvo u ovoj oblasti.
 • Fizička lica koja planiraju otvoriti online trgovinu ili se zaposliti u ovoj industriji;

Ispred jedne kompanije može se prijaviti više učesnika, koji Akademiju pohađaju individualno, ali u okviru mentorskih sesija se tretiraju kao tim s obzirom da znanja primjenjuju na istu kompaniju

 • Cijena eComm Akademije je 100 KM + PDV. 
 • Premium članovi Asocijacije “eComm” dobijaju potpuno besplatno učešće, dok je za ostale članove omogućen popust!
 • Članovi svih partnerskih udruženja/komora dobijaju popust od 20%.
 • Ako želite ostvariti ove popuste, dovoljno je da nam pišete na mail: info@ecomm.ba 

Dio Akademije sa snimljenim predavanjima započinje 15. marta, te traje do 25. aprila. Na kraju svakog modula će biti organizovane online Q&A sesije sa predavačima.

1:1 mentorske sesije će se održati nekon predavačkog dijela, ali sami termini zavise od dogovora sa predavačima.

Kompletan program akademije odvija se online! Sva predavanja će biti u prerecorded formatu, tako da im uvijek možete pristupiti i preslušati ih. 

Nakon puštanja svakog modula, učesnici će imati period od 6 dana da iste preslušaju, nakon čega će sljedeći dan biti organizovane online Q&A sesije sa govornicima. Na Q&A sesijama učesnici imaju priliku da postave pitanja i savjete vezane za module. 

Akademija

U prvoj eComm Akademiji učestvovala su:

0 učesnika

0 kompanije

iz

0 gradova BiH

iz

eComm Akademija je projekat koji realizira Asocijacija za internet trgovinu „eComm“ u BiH. eComm Akademija je podržana u okviru projekta “Inovacija i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u BiH” koji implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u ime Ministarstva za ekonomski razvoj i saradnju Savezne Republike Njemačke. Projekat sufinansira Evropska Unija, u dijelu EU4DigitalSME programa Evropske unije za podršku malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini u okviru digitalne transformacije, što ih čini konkurentnim, vještijim, povoljnijim, i ekološki prijateljskim. Projekat digitalne transformacije malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini implementiraju GIZ i EBRD.