Imamo zadovoljstvo objaviti da je eComm asocijacija 2023. bila medijski partner na Shoptalk konferenciji u Barseloni.

Shoptalk Europe je vodeća konferencija u maloprodaji i e-trgovini koja okuplja ključne igrače i stručnjake iz industrije. Ova manifestacija predstavlja platformu za dijeljenje znanja, razmjenu ideja i povezivanje poslovnih ljudi koji su zainteresirani za inovacije i transformaciju u trgovini. Shoptalk Europe privlači najutjecajnije maloprodajne brendove, e-trgovce, startupe, investitore i tehnološke inovatore. Tokom konferencije, sudionici imaju priliku učestvovati u inspirativnim prezentacijama, panel raspravama, interaktivnim radionicama i networking sesijama.

Na Shoptalk Europeu se raspravlja o najnovijim trendovima, tehnologijama i strategijama u maloprodaji. Učesnici mogu saznati više o digitalnoj transformaciji, personalizaciji iskustva kupaca, e-trgovini, mobilnoj trgovini, poslovnom analitičkom, logistici i mnogim drugim relevantnim temama.

Ova konferencija pruža jedinstvenu priliku za razmjenu iskustava, stvaranje poslovnih veza i pronalaženje novih partnera. Sudionici mogu dobiti uvid u najnovija dostignuća u industriji, kao i priliku za razgovor s vodećim stručnjacima iz različitih područja ecommerce-a.

Shoptalk Europe je ključan događaj za sve koji žele biti u toku s najnovijim dešavanjima u maloprodaji i e-trgovini. Ova konferencija pruža vrijednu platformu za povezivanje, učenje i inspiraciju te je nezaobilazan događaj za sve profesionalce koji su uključeni u ovu dinamičnu industriju.

Predstavnici Asocijacije, te neki od naših članova učestvovali su također u ovom događaju od 9. do 11. maja. Sa preko 350 kompanija iz cijelog svijeta i više od 3000 učesnika Shoptalk Europe je ispunio sva očekivanja.

Ispred Asocijacije eComm na konferenciji učestvuje predsjednik Jasmin Maric, dok su ispred kompanija članica i partnera prisustvovali Amela Beganović (Gorenje Commerce d.o.o. članica Hisense Europe), te Anvar Alatović (Penny Plus d.o.o.).

shoptalk europe ecomm asocijacija

Organizator je za narednu godinu već zakazao isti format konferencije i u sličnom terminu. Više detalja može se pronaći na zvaničnoj web stranici konferencije.
Želimo istaći da smo ponosni biti dio ove priče, te se radujemo razmjeni znanja i iskustava sa ostalim učesnicima, ali otvaranju novih mogućnosti za saradnju u buduće. Više informacija o tome koliko povoljno i jednostavno naredne godine možete posjetiti posjetiti ovaj sajam i konferenciju saznajte od Asocijacija za internet trgovinu “eComm” u BiH.
Ukoliko vaš posao ili sfere interesovanja imaju veze sa digitalizacijom, ecommerce-om, retail-om, start up-ima i sl. svakako preporučujem dolazak i učešće.

Zahvaljujemo Open Regional Fund for South-East Europe – Foreign Trade na prilici da učimo o novim trendovima iz svijeta online prodaje i radujemo se primjeni istih!

Shoptalk europe ecomm asocijacija