U cilju promovisanja i jačanja svijesti o značaju elektronske trgovine, pozivamo Vas na događaj „eComm Meetup – Banja Luka”, koji se organizuje u utorak 27.06.2023. godine sa početkom u 14:00 i trajanju do 16:30 sati u prostorijama Privredne komore Republike Srpske (ul. Branka Ćopića 6, 78000 Banja Luka, sala Jahorina, prvi sprat).

 

Kroz ovaj događaj težimo okupiti stručnjake, poslovne ljude i entuzijaste iz eCommerce sektora, te kreirati prostor za razmjenu ideja, iskustava i najnovijih trendova u e-trgovini. Meetup organizujemo u saradnji sa Privrednom Komorom Republike Srpske i kompanijom Virtuo Office Space.  

U uvodnom dijelu će Jasmin Marić – predsjednik Asocijacije eComm predstaviti naš rad i ključne projekte koje smo do sada realizovali težeći unaprijediti sektor internet trgovine u Bosni i Hercegovini. Posebno će se dotaći istraživanja Shoppers Mind koje je obuhvatilo preko 3000 ispitanika i nacionalne markice poverenja za web shop-ove “Trust eComm”.

A kroz temu “Kako izgraditi uspješan eCommerce biznis u Bosni i Hercegovini?” naši keynote govornici će podijeliti svoja iskustva i načine kako su ove kompanije doveli na zavidan level. Govornici će biti:

Na Vama je da iskoristite ovu priliku da se informišete, naučite nešto novo i  kroz poseban networking dio događaja povežete se sa stručnjacima iz industrije.

eComm Meetup – Banja Luka je namijenjen preduzetnicima, zaposlenima u sektoru e-trgovine, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, stručnjacima iz sektora marketinga i bankarstva, poštanskim i kurirskim službama, te svima zainteresovanim za razvoj elektronske trgovine. Događaj je kao što je rečeno otvoren za sve, ali je je neophodno prijaviti se i rezervisati svoje mjesto putem forme: https://forms.gle/c9JjfqMkafnoHR1W8

Radujemo se vašem dolasku!  

Ako imate dodatnih pitanja bilo kojeg tipa budite slobodni obratiti nam se na mail: amina.hasovic@ecomm.ba 

 

Asocijacija eComm je udruženje kompanija i organizacija koje se bave e-trgovinom, te teži unaprijediti standarde ove industrije kroz aktivnu edukaciju njenih aktera, promocijom ovog oblika prodaje i zagovaranjem za uređenje pravnih okvira e-trgovine.  Više o nama pogledajte na: www.ecomm.ba