Pripremite se biti oboreni s nogu – ovogodišnji E-commerce Jam uvući će vas u nevjerojatan svijet e-commerce inovacija u Kinu Šiška 9. studenog u Ljubljani. Ovaj jedinstveni događaj nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a popis govornika upravo to i potvrđuje.

Ne znate šta je E-commerce Jam?

Događaj je prisutan već više od desetljeća, ali je formalno preimenovan tek prošle godine, stoga ne brinite ako vam ime događaja nije poznato.

Kako organizatori kažu: “Kada smo razmišljali o osvježavanju konferencije, željeli smo da postane svojevrsni mlađi, duhovni nasljednik konferencija o e-commerceu. Željeli smo se riješiti formalnosti i učiniti mjesto što opuštenijim i toplijim.

Na linku pogledajte kako je događaj izgledao prošle godine.

Ako se općenito bavite e-trgovinom ili marketingom, nećete htjeti propustiti ovaj događaj.

Što možete očekivati?

  • Jazzy, funky industrijski prostor,
  • stage ispunjen velikim brendovima,
  • velika gužva,
  • beskrajno umrežavanje,
  • velika svečana dodjela WRA nagrada,
  • i nezaboravan after party!

Prošle godine je zabilježen rekordan broj posjetitelja – gotovo 450!

Detaljan program konferencije još uvijek je u izradi, ali možete očekivati obilje korisnog sadržaja. Pridružite se predavanjima o Behavioural Psychology, Product Marketing, Data, Performance Marketing i Brand Marketingu. Osiguran je i networking space, a dobra hrana i zabava su zajamčeni.

Ulaznice možete kupiti putem Entrio platforme.

Cijena redovne ulaznice je 270€ + PDV, a mi vam nudimo ekskluzivnu ponudu od 180€ + PDV!  Ali promocija vrijedi isljučivo do 15. novembra 2023.

PROMO KOD KOJI KORISTITE JE: ECOMMBA23

Vidimo se u Ljubljani!