1. Septembra u Hotelu Hills održava se prva međunarodna konferencija logistike u Bosni i Hercegovini u organizaciji Vanjskotrgovinske Komore BiH.

 

Glavni fokus događaja je na inovativnosti i tehnologiiji lanaca  nabavke te će se težiti učesnicima pružiti uvidi u raspoložive alate, tehnike i mogućnosti razvitka u tom području.  Konferencija će okupiti više od  20 eksperata iz BiH, ali i regiona iz oblasti logistike, špedicije i distribucije, koji će se kroz seriju panela dotaći različitih tema i alata s kojima možete unaprijediti svoje poslovanje. 

Očekuje se više od  150 učesnika, među kojima su  i predstavnici  bh. institucija, vodećih kompanija iz ove oblasti, kao i finansijskih institucija i osiguravajućih društava.  Imajući u vidu značaj konferenecije ovog tipa – možemo reći da se radi o izuzetnoj prilici za ostvarivanje kontakata i poslovne saradnje, ali ponajviše o prostoru za unaprjeđenje znanja. 

 

Asocijacija eComm kao medijski partner svojim članicama obezbjeđuje ulaznice po cijeni od 50 KM, a za način kako obezbijediti istu nam pišite na mail: info@ecomm.ba 

Za više informacija o konferenciji – posjetite web stranicu: https://logistikabih.ba/ba/index.php